Begivenheden har allerede fundet sted.

Høstgudstjeneste

Dato Søndag d. 6. oktober 2019, kl. 10:30
Venslev Kirke

At fejre høstgudstjeneste er en gammel tradition fra dengang de fleste var beskæftiget i landbruget. Selvom der efterhånden kun er ganske få, der lever af landbrug - også her ude på landet - så er det stadig relevant at huske at takke for at vi aldrig behøver at mangle mad på bordet.

I vores overflodssamfund er vi tilbøjelige til at tage mæthed for givet, så det er godt en gang i mellem at blive mindet om, at det ikke er en selvfølge, men noget vi kan være taknemmelige for.

Vi fejrer høst gudstjeneste i alle vore kirker.

I Venslev Kirke holdes der Høstmarked, hvor der er mulighed for at købe frugt og grønsager. Overskuddet går til velgørende formål.

Vi slutter med Høstfrokost i "Klokkerhuset". Her fejrer vi samtidig, at det nye tag på kirken er blevet færdigt.

Ophavsret: